Най-доброто което можем да направим с НутелаNutella, с лешник и шоколад произлиза от Алба, Италия и е една от най-популярните марки течен шоколад. Има толкова много фенове, че интернет се изпълва с безкрайни снимки на различни форми на консумация.
Какви са най-разпространените рецепти:

Nutella сметана
Измисля се в един ресторант в Бруклин, където специалистът по Nutella Natalie Povolotsky създава пухкав топинг към традиционните си гофрети и палачинки. Процесът е прост и се вари в две чаши сметана, изсипва се в миксер, добавя се една чаша Nutella, и готово.
Nutella запържен месо
Можете да се прибавя и към месо, казва Дейв Joachim , автор на Библията The Food . "Ребра, например, задушени със сушени череши. Тогава вие смесвате малко Nutella в течността в края. "Nutella работи особено добре с всяко месо, като козе или еленско месо, казва Йоахим. "Горчивината на шоколада заличава всички нежелани аромати в месото."
Nutella на плодове
Бананът е първият плод който обикновено се свързва с Nutella, но сладостта на разпространението контрастира красиво с киселият нюанс от ягоди или малини, казва Povolotsky. Това не е толкова рецепта, но насока: Където и онези малки червени и сини плодове отиват - палачинки, сладолед, масленки - Nutella трябва да присъства.
Nutella Коктейли
Естествено, Nutella може да се сервира в коктейлна форма. Смесвате натрошен лед, мляко, Irish Cream и Nutella. Можете да я добавите и в следващата си White Russian.
Nutella Mocha Фондю
Помислете за това следващо разпространение. Всеки десерт може да се подобри с това фондю, поръсен отгоре, казва Йоахим. Дори по-добре, той е бърз и прост. Комбинирайте ¾ от чаша Nutella, половин чаша силно сварено кафе и чаша полусладък шоколад на парченца, разтопен в купа, микровълнова печка.
Nutella Бейкън
Солта и аромата от дебело нарязан бекон се съчетава със сладостта на Nutella. Джоунс отива една стъпка по-нататък, със сладка и пикантна рецепта , катто добавя чили на прах и черен пипер в микса. Пече се бекон, докато стане хрупкав, слага се в лед за да изстине, обливаме го със затоплена Nutella, и го оставяме да се втвърди в хладилника.