Плодове и зеленчуци

Няколко причини да консумираш плодове и зеленчуци ежедневноНеслучайно е казано, че „човек е това, което яде“. Начинът на хранене се отразява пряко върху твоето здраве, кондиция и дори красота. Ежедневното консумиране на плодове и зеленчуци трябва да се превърне в задължителна практика за теб, ако искаш да гарантираш своето благосъстояние и отлична физическа и ментална форма. Ето няколко основателни причини да консумираш плодове и зеленчуци всеки ден:Прочети още


1. Причини да консумираш плодове и зеленчуци ежедневно: Богати са на витамини и минерали – няма да откриеш по-добър източник на витамини и минерали от пресните плодове и зеленчуци. Те съдържат големи количества витамини A, C, E, както и вещества като магнезий, фосфор и цинк. Консумирането на плодове и зеленчуци на ежедневна база ще подсили твоя имунитет и ще те предпази от прихващане на най-различни болести и зарази.

Плодове и зеленчуци - 1 | Защо да ги консумираш?
Плодове и зеленчуци в ежедневното меню

2. Причини да консумираш плодове и зеленчуци ежедневно: Налице е огромно разнообразие – на пазара можеш да намериш огромно разнообразие от плодове и зеленчуци. Започвайки от традиционни такива, виреещи по нашите земи (краставици, домати, ябълки, круши), и стигайки до по-екзотични видове (банани, портокали, авокадо). Така че няма нужда да консумираш нещо, които не обичаш. Просто избери тези плодове и зеленчуци, отговарящи в максимална степен на вкусовете и предпочитанията ти, и ги добави към ежедневното си меню.
3. Причини да консумираш плодове и зеленчуци ежедневно: Подобряват красотата и блясъка на кожата – редовното консумиране на плодове и зеленчуци ще ти помогне да подобриш красотата и блясъка на своята кожа. Съдържащите се в тях антиоксиданти неутрализират не само вирусите и бактериите, но също така и негативните ефекти върху кожата от слънчевите лъчи и естествените процеси на застаряване. Благодарение на пресните плодове и зеленчуци ще се радваш на мека, еластична и приятна на външен вид кожа.
4. Причини да консумираш плодове и зеленчуци ежедневно: Спомагат за отслабване и влизане във форма – ако заместиш висококалоричните преработени храни, които по принцип консумираш в ежедневието си, с плодове и зеленчуци, ще ти е доста по-лесно да се справиш с излишните килограми и да влезнеш във форма. Съдържанието на калории в повечето плодове и зеленчуци е значително по-ниско в сравнение с това в преработените храни. От друга страна, и плодовете, и зеленчуците, съдържат достатъчно количество фибри, и консумирането им ще те държи сит дълго време след самото хранене.Какво ти предлага онлайн супермаркет Supermag в категория „Плодове и зеленчуци“?Supermag е първият онлайн супермаркет на територията на България. Нашата цел е да предоставим на потребителя всички преимущества от пазаруването онлайн – бързина, удобство, голямо разнообразие от продукти, изгодни цени и т.н. Виж какво можеш да откриеш в категорията ни „Плодове и зеленчуци“:


 • плодове – в категорията ни „Плодове и зеленчуци“ се съдържа изключително богата и разнообразна гама от плодове. Банани и екзотични плодове, диня, пъпеш и грозде, праскови, нектарини и сливи, ябълки и круши, ягоди и горски плодове. Предлагаме и специални миксове от сезонни плодове, в които е подбрано всичко най-търсено през съответния сезон.


 • зеленчуци – що се отнася до зеленчуците, отново предлагаме пълна гама от продукти, в която можеш да откриеш всичко необходимо. Домати, краставици, зеле, картофи, лук и чесън, моркови, тиквички и патладжани, чушки, царевица и т.н.

 • Плодове и зеленчуци - 2 | Разнообразие
  Богат избор на плодове и зеленчуци в Supermag.bg


 • био плодове и зеленчуци – в специална подкатегория сме отделили подбраните от нас био плодове и зеленчуци. Това са плодове и зеленчуци, за които можеш да бъдеш сигурен, че са отгледани в напълно естествена среда и без никакви пестициди. Плодове и зеленчуци, които са максимално полезни за човека и оказват силен благотворен ефект върху здравето и кондицията му.


 • пресни подправки – в категория „Плодове и зеленчуци“ сме добавили също така пресни подправки от най-високо качество. Подправки, които ще бъдат идеалното допълнение към твоите салати и ястия.


 • маслини и маслинова паста – маслините са изключително полезни за сърдечното здраве, за костите, за борбата с килограмите и т.н. В категорията ни „Плодове и зеленчуци“ можеш да откриеш широка гама от маслини и маслинови пасти, произведени по последни стандарти.


 • сушени плодове и зеленчуци - сушените плодове и зеленчуци могат да се консумират през студените месеци от годината. По този начин целогодишно ще имаш възможност да похапваш любимите си плодове и зеленчуци, и да си гарантираш всички съдържащи се в тях полезни вещества. • Защо да закупиш плодове и зеленчуци от онлайн супермаркет Supermag?  Покупка на плодове и зеленчуци от онлайн супермаркет Supermag: Огромно разнообразие от продукти – както вероятно си се убедил от написаното дотук, в онлайн супермаркет Supermag може да се открие огромно разнообразие от плодове и зеленчуци. Независимо какви точно плодове и зеленчуци предпочиташ да консумираш в ежедневието си, платформата ни е точното място за теб.

  Плодове и зеленчуци - 3 | Покупка от онлайн супермаркет Supermag
  Пазарувай от онлайн супермаркет Supermag


  Покупка на плодове и зеленчуци от онлайн супермаркет Supermag: Конкурентни цени - предлагаме въпросните плодове и зеленчуци на максимално конкурентни и достъпни за потребителя цени. Подбрали сме плодове и зеленчуци от всички ценови класове, за да има възможност всеки един човек да направи подходящия избор за себе си. Разработили сме и програма за лоялни клиенти, при която трупаш точки за всяка покупка и после ги разменяш за любими продукти.

  Покупка на плодове и зеленчуци от онлайн супермаркет Supermag: Бързо и лесно откриване на продукти – благодарение на перфектно разработената навигация в онлайн супермаркет Supermag бързо и лесно ще откриеш желаните от теб плодове и зеленчуци. Всички продукти при нас са разделени в категории и подкатегории, а имаме и специални тематични секции като Фермерски пазар, Филмова вечер и т.н.

  Покупка на плодове и зеленчуци от онлайн супермаркет Supermag: Доставки в най-кратки срокове – ако си поръчал плодове и зеленчуци (или каквито и да било други продукти) от онлайн супермаркет Supermag, ще можеш да разчиташ на доставка в най-кратки срокове. Даваме ти възможност предварително да видиш кой е първият свободен час за доставка, за да си наясно кога точно желаните продукти ще пристигнат на посочения от теб адрес.

  Няколко причини да консумираш плодове и зеленчуци ежедневно

  Какво ти предлага онлайн супермаркет Supermag в категория Плодове и зеленчуци

  Защо да закупиш плодове и зеленчуци от онлайн супермаркет Supermag?Нашите предложения
Loading