Български SUPER брандове: Frudada

 В България има редица брандове, създадени с много хъс и желание. Те не отстъпват по нищо на световните лидери, а често са и много, много по-добри. Ние от Supermag смятаме, че за хората, които създават качествени продукти и не спират да се развиват, трябва да се говори повече. Ето защо стартираме поредица, в която ти представяме любимите си SUPER брандове, създадени в България.

 

 

Началото поставяме с нещо свежо. Точно това, от което имаме нужда в момента. Ако трябва да дадем определение на продуктите на Frudada, то това е свежест в бутилка. Технологията, която създателите на бранда използват, позволява съставките да запазят не само вкуса си, но и хранителните си качества. Всичко това без консерванти и без добавена захар.

 

Когато имаме нужда от нещо сладко, все по-често посягаме към сок или смути от Frudada. Правим го с чиста съвест, защото знаем, че правим нещо полезно за здравето си. Удобните малки бутилки от 250 мл. носим навсякъде с нас, а в хладилника ни винаги има по една голяма бутилка, достатъчна за цялото семейство. Оказва се, че здравословният начин на живот може да бъде само на една ръка разстояние!

  

Най-честият въпрос, който ни задават, е дали здравословното може да бъде вкусно. Отговорът е еднозначен - Fru - ДА - ДА и пак ДА!

  

Интересните комбинации със сигурност ни печелят и с нетърпение очакваме всеки нов вкус, който да провокира сетивата ни.

 

В Supermag ще откриеш:

 

       Смути Манго и Ананас

       Смути Малина и Боровинка

       Смути Манго, Маракуя и Чиа

       Сок Ябълка и Малини

       Сок Ябълка, Портокал, Морков и Манго

       Сок Портокал

       Сок Ананас, Портокал, Ябълка и Маракуя

      Лимонада a Ябълка и Джинджифил 

 

 

 

 

 

Знаем, че изборът е труден, но защо да избираш, когато можеш да опиташ от всички?! Виж ги ТУК> 

 

А какво предстои? Последвай Frudada в социалните мрежи, за да разбереш!

Facebook: https://www.facebook.com/frudada

Instagram: https://www.instagram.com/frudada/