Пет американски дестилерии, чиeто уиски трябва да се опита


Пет американски дестилерии, чиито уиски трябва да се опита
Сега са странни и чудесни времена за американското уиски.
Все по-сложно стана да се ориентираме из огромното разнообразие от марки. Ако държите на ръчно изработена бутилка американски бърбън, добрата новина е, че в момента сме в средата на най-голямата епоха на кафява течност в американската история. От малките Южни дестилатори в задните си дворове до парвенюта по Източното крайбрежие, точно сега, тези пет марки наистина ни дават възможност де се насладим на качествено уиски


Catoctin Creek
Основана през 2009 г., от съпруг и съпруга дуо Беки и Scott Harris, Catoctin Creek е първият правен продукт на дестилерия в Loudoun County, Вирджиния, и е въплъщение на уиски машина за 21-ви век вманиачена на тема органични (често местен произход) съставки. Компанията също така запознава хората с ангажимента си към използването на слънчевата енергия в техния завод. Но достатъчно за логистиката, нека да говорим за продукта.
Бутилка органичен Roundstone Rye 92-доказателство е това, което търсите, ако искате силен аромат. Голямо количество подправки освен ръж. Ако търсите нещо по-фино, бутилка сладък и пикантен Roundstone трябва да е под ръка. Вие никога не може да се объркате с Catoctin Creek.


Widow Jane
Трудно е да се приеме добро уиски от Бруклин, но в този случай Widow Jane, един от най-добрите производители на бърбън в страната, изглежда, си струва да се отбележи, че компанията намира някой от свойте продукти извън Кингс - от Кентъки и се внасят до Ню Йорк (оттук и причината те могат да печатат "Kentucky Bourbon" върху бутилката)
Има няколко вида, но трябва да опитате, 7-годишният бърбън, които ще ви затопли през зимата, но е също така добре да се пие бавно, докато гледате как кубчетата лед се топят в течността. С аромат на масло и карамел, и пикантен финал, който седи в устата ви няколко минути


Dry Fly
Едно уиски от тихоокеанския северозапад
Има много вода в щата Вашингтон. Много водни басейни и много валежи. А има и Dry Fly - най-доброто от Запада.
Това е най-доброто за среща с някои приятели. Ако търсите нещо по-различно, за Port Finish има фини нотки на Хъкълбери порт, който получавате на финала.


Few
Чикаго е известен с кетчуп, хот-дог и бира, но не забравяйте да си вземете и една бутилка Еванстън. Тя може да бъде и през известната януарска вечер в града, и тя веднага ще Ви пренесе на верандата в Луисвил. С пикантен аромат.
Ръжта, получена чрез дестилация на mashbill съдържащ 70% ръж, 20% царевица и 10% малц, е идеална за смесване, и ще ви докара усмивка и незабравими усещания


Corsair
Когато мислите за Американско уиски, мислите ви вероятно препускат на юг. Corsair е дестилат на някои от най-интересните и най-добрите американски уискита през последните няколко години.
Първо, има Triple Smoke. Пушена по три различни начина (череша, торф, и Бийчууд), това уиски доставя всичко, което може да си пожелаете. Леко сладко, можете да получите тези нотки на шоколад и ядки, но има нещо което да ви кара да мислите, че че сте пийнали един голям единичен малц.
Очаквайте съвсем скоро и тези видове доставка на уиски при нас

Jason Diamond