Подаръчната кошница – подарък и личен жестПодаръчната кошница е този подарък, който търсите. Тя съдържа отговорите на предколедните тревоги, спестява време и гарантира успех в избора. Идеална за бизнес партньори, приятели, колеги (особено, когато знаете предпочитаното им питие).
Има още една добра новина, дори да нямате достатъчно време, за да аранжирате сами кошница с лакомства, можете да изберете готова и да я поръчате от онлайн магазин. Ето кои са основните стъпки, които улесняват избора:

Определете си бюджет
Цените на подаръчните кошници варират според съдържанието им. В зависимост от това какво е питието и какви и колко са лакомствата към него. Вариантите са много и най-разнообразни, но има подходящ за всеки – от любимо вино с плодове или уиски с ядки до аранжировка с гурме специалитети от подбрани сирена и мезета.

Съобразете се с получателя
Винаги е добре да се съобразите с предпочитанията на получателя. В случай, че любимото питие на ваш приятел или колега е коняка, то непременно изберете бутилка коняк с подходяща за питието добавка. Но когато нямате такава информация, най-добре заложете на класиката - изберете бутилка хубаво вино или уиски.

Тема – Коледа
Можете да аранжирате или купите готова кошница за всякакви поводи и празници, като всяка от тях съдържа специфични за повода питиета и лакомства. Коледните празници свързваме с вино и сирена на трапезата, чаша уиски или коняк пред камината и, разбира се, шоколад. Хубавото е, че коледната подаръчна кошница може да съдържа по нещо любимо за цялото семейство.

Персонализирайте вашата кошница
След като сте получили поръчаната кошница и преди да я изпратите на крайния й получател, непременно добавете нещо лично – картичка с пожелания или закачка в зависимост от случая. Така подаръкът ви ще донесе повече настроение.

Ако изберете кошница с вино, то добре е да има също и сирена, плодове, фини колбаси. Най-добрата компания на уискито са ядките. Но за повече разкош е добре да има и шоколад, кафе, бонбони.

Подаряването на кошница с питие и лакомства е личен жест, не само подарък. То е пожелание за хубави празници, звънко “Наздраве!” между приятели, знак на внимание. Избор, който обещава усмивка у получателя.
Supermag.bg