Домашни коледни бонбони с бял шоколад



Време за приготвяне: 1 ч. и 35 мин.

Необходими продукти:

  • ½ чаша изсушени боровинки
  • 1 ¼ чаша шамфъстък




Начин на приготвяне:

В тава за печене сложете фолио.

Разтопете шоколада на водна баня. Отстранете от котлона, точно преди да се разтопи напълно. Добавете олиото и бъркайте. Бързо добавете плодовете и ядките.

Разстелете шоколада върху фолиото и оставете настрана да се втвърди. Начупете на неравни форми.

Бонбоните се съхраняват в затворена кутия на стайна температура.




Supermag




Още коледни рецепти:

Коледен чийзкейк с тиква

Коледни джинджифилови бисквити

Коледен кейк със сушени плодове и сос с уиски

Коледен печен свинки бут с подправки

Свинско печено от Финландия

Коледен коктейл: Рудолф Червения нос