Защо интернет заменя супермаркета?


Постепенно супермаркета заема своето място онлайн. Първоначално хората започнаха да пазаруват дрехи, обувки, техника... Откриха предимставата и лекотата на онлайн шопинга. И бизнеса скоростно отговори на техните предпочитания – лесен, достъпен и спестяващ време начин на пазаруване.

Днес дори не се налага да отивате до супермаркета. Можете да си купите всичко необходимо за дома, седейки пред компютъра – от хранителни до санитарни продукти, от напитки до препарати, от месо до храна за домашния любимец. Интернет пазаруването предлага разнообразие, по-голямо от това на супермаркета, дори – нещо повече - така спестявате време, търсене на място за паркиране, носене на тежки торби...

Процентите на хора, пазаруващи онлайн хранителни продукти е подобен на този при хората пазаруващи други артикули като дрехи и техника.

Най-често онлайн предпочитат да пазаруват хората на възраст 25-44 години. Но интересното е, че процентът на хората над 55, избирайки този начин на правене на покупки непрекъснато нараства.

Непрестанно увеличаващият се процент на купувачите в интернет прави онлайн бизнеса най-бързо разрастващият се бизнес почти навсякъде по света.

А, специално онлайн супермаркетите наблягат на доставката до дома. Набавяте си всичко необходимо за кухнята и домакинството, без да излизате от вкъщи, без да губите време да избирате и да кръстосвате между щандовете. Не ви се налага да паркирате, плащате за паркинг или носите торби. Вашите покупки се доставят точно пред врататата ви.

Освен това, на спокойствие вкъщи имате възможност да следите промоциите и отстъпките. Обикновено сайтовете-супермаркети акцентират върху тях и само с няколко клика можете да сравнявате цените и да пазарувате изгодно.
SuperMag
Снимка: Flickr
Вижте още:

Мъжете дори онлайн пазаруват различно от жените

Няколко невероятни факти за онлайн пазаруването

Предимства на онлайн пазаруването

Преференции за редовни клиенти на Supermag