Най-добрите шоколадови бисквитки

Най-добрите шоколадови бисквитки

Това е новата любима рецепта за шоколадови бисквитки на Averie cooks. Те са меки, влажни, маслени, и достатъчно дебли, за да потънат зъбите ви в тях. Това е достатъчно, за да са с балансирано меки центрове. Бисквитките са по-големи от други и с една смес се правят 14 бройки. Около 11 минути се пекат за перфектно изпичане на този размер, и ако се променя размера на бисквитката, ще трябва да се промени времето за печене. Тестото трябва да бъде охладено преди печене, така бисквитките не се разтичат и се пекат тънки

Необходими продукти:

3/4 чаши безсолно масло, омекнало
3/4 чаша светло кафява захар
1/4 чаша пудра захар
1 голямо яйце
1 чаена лъжичка ванилия
2 чаши брашно
един пакети ванилов пудинг микс
1 чаена лъжичка сода за хляб
сол, по желание и на вкус
2 чаши парченца шоколад


Начин на употреба:

Смесете в миксерът маслото, захарта, яйцето, ванилията, със средно-висока скорост, докато съставките се размесят добре - около 4 минути.
Спрете, изстържете надолу по стените на купата, и добавете брашното, пудинг микс, содата, по желание сол, и с ниска скорост се бърка - около 1 минута.
Спрете, изстържете надолу по стените на купата, и добавете парченцата шоколад, и продължете да бъркате на ниска скорост около 30 секунди.
Оформете бисквитки с помощта на голяма лъжичка или с ръце, на 14 равни по размер формички от тесто. Направете ги на топки, и ги заравнете леко. Съвет - разположете няколко парченца шоколад точно на върха на всяка топка от тесто.
Поставете топките върху голяма чиния или тава, покрийте с фолио, и приберете в хладилник за най-малко 2 часа, до 5 дни. Не се пекат с неохладен тесто.
Загрейте фурната до 180градуса. Подредете ги на най-малко 5см едно от друго и печете 11 минути.. Трябва да се охладят върху хартия за печене за около 10 минути преди сервиране.