Тайната за приготвянето на страхотно суши е оризът. В Япония, знаете, оризът е най-обичаната зърнена култура, с която приготвят много ястия. Оризът Campanini е особено подходящ за приготвяне на типични ястия от японската кухня. Това е ориз, подложен на специална обработка, която го прави брилянтен и кристален. Има висок капацитет на растеж по време на готвене и зърната остават добре разделени.
С ориз Campanini Sushi Вие можете да приготвите всички ястия от японското изкуство, с които да зарадвате семейството си.
Campanini е синоним на висококачествен ориз, истински продукт, който притежава сигурността да предложите на децата си здравословни, истински и безопасни продукти.
Съхранявайте на сухо и прохладно място.
   
   
    
        
            | Енергийност (kcal/kJ) | 361 kcal / 1510 kJ | 
        
            | Въглехидрати (г) | 78 г | 
        
            | от които захари (г) | 0.3 г | 
        
            | Мазнини (г) | 0.6 г | 
        
            | от които наситени (г) | 0.1 г | 
        
            | Протеини (г) | 7.4 г | 
        
            | Сол (г) | 0.01 г | 
    
     
   
    
Произход:
  Европейски съюз