Бира Corona Extra 0.355 л

този продукт Ви носи: 2 точки

Цена за 1 бр:

3.39 лв.


Вземи 6 за 16.99 лв.
Вземи 24 за 59.99 лв.
БР.
Добави в количката

355 мл.

Вид опаковка:

стъклена бутилка

Състав:

вода, ечемичен малц, царевица, ориз, екстракт от хмел, папаин, антиоксидант- аскорбинова киселина, стабилизатор- алгинат.

Описание на продукта
Основана в Мексико, превръща се в символ на мексиканското наследство, както и е посланник на мексиканския дух по цял свят. Corona е № 1 по продажби на бира в Мексико поради Освежаващият си вкус и златистият цвят. В Мексико, където спортните събития, фестивалите, празниците и други големи обществени събития са съществена част от националната традиция, Corona винаги присъства на партито...

Когато ти сервират Corona на бара, винаги ще я получиш с резен лайм, поставен в гърлото на бутилката. А защо се сервира с резен лайм? Някои вярват, че това е почетен мексикански обичай с цел да се обогати вкуса на бирата. Други вярват, че ритуалът произлиза от древна месопотамска практика, чрез която се унищожават микробите, тъй като лимонената киселина има антибактериални свойства. Трети твърдят, че Corona започва да се пие с резен лайм от 1981 година насам, когато барман се обзалага с приятеля си, че ако постави резен лайм в бутилка Corona, ще положи началото на традиция.