*Нахут с печена капия и сусамово масло
*Домат с босилек и тиквено семе с тиквено масло
*Зелен фасул и слънчогледово семе и сусамово масло
*Патладжан с риган и слънчоглед и сусамово масло
*Зрял боб с печена капия и сусамово масло
*Тиквичка с тиквено семе и тиквено масло
*Зелен грах с печена капия и сусамово масло
*Червено цвекло с кисели краставички и сусамово масло
Допълнителна информация:
ПАСТЕТ Домати с босилек и тиквено семе
Като лято, затворено в буркан – такъв е вкусът на този пастет, който ухае на прясно откъснат от градината домат. Допълнен от свежия и екзотичен вкус на босилека, той извиква усещането за слънце дори и в мрачни зимни дни. Приятен като консистенция, пастетът може да се намаже на филийка, да се сложи върху брускета или спагети, да се хапва директно с добавка от сирене, например, или да обогати вкуса на различни ястия. Както и да го хапвате, той не само ще върне усещането за лято, но ще ви зареди с енергия и жизненост, тъй като приятното съчетание на вкусове е също така и изключително здравословно. Пастетът е приготвен от еко продукти по домашна рецепта и с технология, която запазва всички полезни витамини и минерали в тях и в него няма добавени консерванти, оцветители и ароматизатори.
ПАСТЕТ Зелен фасул и слънчогледово семе
Cъс сусамово масло
Завладяваща палитра от вкусове, разкрива комбинацията на продукти в този пастет. Макар и да напомня за класическата вкусна яхния от зелен фасул с домати и чесън, ароматът на печена капия, мекия и богат вкус на сусамовото масло и слънчогледовото семе превръщат този пастет в истинско гурме преживяване, в което са складирани и „килограми“ здраве. Пастетът е приготвен от еко продукти по домашна рецепта и с технология, която запазва всички полезни витамини и минерали в тях и в него няма добавени консерванти, оцветители и ароматизатори.
ПАСТЕТ Патладжан с риган и слънчоглед
Със сусамово масло
Невероятно апетитен и екзотичен, патладжанът напомня за богатата на аромати и вкусове ориенталска кухня, която отдавна е обогатила българската кулинарна традиция. Този пастет с патладжан, обогатен със свежия аромат на ригана, с мекия и богат вкус на сусамовото масло и слънчогледовото семе, е по-елегантен и изискан от класическото кьопоолу. Той е истинско приключение за сетивата, носещо наслада като в 1001 нощи. Пастетът е приготвен от еко продукти по домашна рецепта и с технология, която запазва всички полезни витамини и минерали в тях и в него няма добавени консерванти, оцветители и ароматизатори.
ПАСТЕТ Червено цвекло с кисели краставички
Със сусамово масло
Подарете си здраве с този свеж, пикантен и много апетитен пастет от червено цвекло и кисели краставички. Дори хората, които не обичат цвекло, ще се влюбят във вкуса на тази комбинация от продукти, която съживява сетивата и отваря апетита. Свежестта на киселите краставички, елегантния вкус на тиквеното и слънчогледово семе и богатия аромат на сусамовото масло, превръщат червеното цвекло в истинско изкушение. Спокойно можете да сервирате пастета и като мезе на хубава водка или ракия. Пастетът е приготвен от еко продукти по домашна рецепта и с технология, която запазва всички полезни витамини и минерали в тях и в него няма добавени консерванти, оцветители и ароматизатори.
ПАСТЕТ Зелен грах и печена капия
Със сусамово масло
Възхитителният вкус на зеления грах, прекрасната му текстура и богатството на полезни за здравето хранителни вещества, превръщат този пастет в чудесно и необходимо допълнение за трапезата. Обогатен с пленителния аромат на печена капия, дъха на пресен домат и чесън, богатия и мек вкус на сусамовото масло, той превръща всяка филийка или брускета в празник за сетивата. Разбира се, той може да се хапва и като самостоятелно ястие, гарнитура или да обогати вкуса на различни ястия. Пастетът е приготвен от еко продукти по домашна рецепта и с технология, която запазва всички полезни витамини и минерали в тях и в него няма добавени консерванти, оцветители и ароматизатори.
ПАСТЕТ Зрял боб и печена капия
Със сусамово масло
Една от класиките на българската трапеза е боба, приготвен като яхния салата или супа. Адски вкусен, питателен и изключително здравословен, той е предпочитана храна от векове. Приготвен с ароматна печена капия, пресен домат и джоджен, пастетът е прекрасна гозба, която освен това спестява доста време за киснене и готвене, които бобът изисква. Насладете се на вкуса му, обогатен от богатото на аромат сусамово масло. Приготвен от еко продукти по домашна рецепта и с технология, която запазва всички полезни витамини и минерали в тях, в пастета няма добавени консерванти, оцветители и ароматизатори.
ПАСТЕТ Нахут и печена капия
Със сусамово масло
Афродизиак и лекарство, с вкус на ядки и засищащ като месо, нахутът е сред най-полезните храни. Скептичните към неговите вкусови качества, непременно трябва да опитат този пастет. Обогатен с неустоимия аромат на печена капия, дъха на пресен домат и чесън, както и с богатството на сусамовото масло, нахутът разкрива специфичния си вкус на ядки и се превръща в истинско гурме преживяване. Пастетът е приготвен от еко продукти по домашна рецепта и с технология, която запазва всички полезни витамини и минерали в тях и в него няма добавени консерванти, оцветители и ароматизатори.
ПАСТЕТ Тиквичка и тиквено семе
С тиквено масло
Апетитни, вкусни и полезни, тиквичките са предпочитана храна през всички сезони. Вероятно сте ги опитвали в най-различни рецепти, но този пастет предлага истинско приключение на вкуса и ще ви накара да си оближете пръстите. Неустоимата комбинация на тиквички с екзотичния вкус на къри, ароматно тиквено семе и масло, обогатена с традиционните добавки от копър и чесън, радва и възбужда сетивата. Дали ще го хапвате директно или ще го използвате за гарнитура, пастетът ще достави на небцето ви невероятна наслада. Приготвен от еко продукти по домашна рецепта и с технология, която запазва всички полезни витамини и минерали в тях, пастетът няма добавени консерванти, оцветители и ароматизатори.
Произход:
България