Киселото мляко се произвежда от високакачествено краве мляко собствено производство с добавка единствено и само на закваска от подбрани български щамове млечно- кисели микроорганизми ( Lactobacillus Bulgaricus и Streptococcus Thermophilus ). Киселото мляко има добре оформен маслен каймак на повърхността и плътна, еднородна консистенция.
Още за фермата: Кравеферма Каймакани е създадена преди повече от половин век. В момента в кравефермата има над 1 300 крави порода Холщайн, от които 500 дойни животни, а за всички тях се полагат само най-добрите грижи. Чрез високотехнологичните системи, доилният процес е изключително ефективен, което означава, че животните имат повече време за хранене и почивка – а това се усеща в уникалния вкус на млякото. На животните се дава единствено естествена природна храна от стопанството, което допринася за отличителния вкус. Желанието фермата да се доближи до природата и естествените процеси е допълнена и от проект за производство на електроенергия от метан. Технологията е безотпадна и позволява оборския тор от животните да се използва за ток без да замърсява околната среда. Така може с гордост да се каже, че млякото, което произвеждат е не само екологично чисто, но и произведено с грижа за природата.
Съхранявайте при температури от 0°C до 6°C.
   
   
    
        
            | Въглехидрати (г) | 4.2 г | 
        
            | от които захари (г) | 4.2 г | 
        
            | Мазнини (г) | 3.6 г | 
        
            | от които наситени (г) | 2.3 г | 
        
            | Протеини (г) | 3.2 г | 
        
            | Сол (г) | 0.12 г | 
    
     
   
    
Произход:
  България