Алкална Вода с Магнезий ADVA 2 л

този продукт Ви носи: 3 точки

Цена за 1 бр:

3.19 лв.


Вземи 6 за 17.99 лв.
Не е наличен в момента

2 л.

Описание на продукта
ADVA - Физиологично адаптирана структурна алкална вода

Тя е получена чрез уникален процес на структуриране в микроклъстери чрез повлияване върху водородните връзки, което променя окси-редукционният потенциал от положителен в отрицателен, което я прави антиоксидантна и с алкалност рН9. ADVA е намагнетизирана, филтрирана и дезинфекцирана чрез иновативна технология, която запазва полезните минерали Ca и Mg и премахва вредните хлор, флуор и всички химикали и микроорганизми, така че нашите активни потребители винаги ще консумират мека и вкусна вода, която ще ги накара да се почувстват психически и физически освежени. ADVA е структурираната вода и с висок процент "разбити" молекули, които позволяват на водата да навлезе през клетъчните мембрани в пъти по-лесно спрямо молекулите на останалите води и по този начин хидратира, алкализира, детоксикира и дарява здраве !

ВОДАТА ADVA:

Алкализира.
Детоксикира - най-мощният познат естествен антиоксидант в света !
Хидратира организма на клетъчно ниво.
Осигурява енергия и видима бодрост.
Ускорява биологичните процеси в организма.
Подобрява усвояването на храната.
Ускорява обмяната на веществата.
Редуцира телесната мазнина.
Подобрява имунитета на организма.
ADVA е уникална вода за ежедневен прием:

С висока алкалност - pH 9.
С висок енергиен заряд.
С отрицателно ОRP.
С намагнитизирани молекули.
С разбити клъстери.
С енергийно положително послание.
Със структура на най-чистата планинска изворна вода.
С положителна животворна памет.
С добавен магнезий.
В помощ на всички, които се борят с излишни килограми. При ежедневен прием се потиска осезаемо чувството на глад без това да води до дискомфорт.

ADVA е с иновативна, здрава опаковка с уникален стилен и разпознаваем дизайн. Виолетовият филтър увеличава био-фотонната енергия във водата и я запазва от вредното въздействие на UV лъчите.
Живата вода е мощен антиоксидант. ADVA съдържа активен водород, който доставя огромно количество "живи" електрони към организма. Водорода е с отрицателен енергиен заряд. Той улавя свободните радикали в кръвта, защото те са с положителен енергиен заряд. След това те се изхвърлят чрез урината и така организма се предпазва от много заболявания. Именно свободните радикали са причината за появата на ракови клетки. Те се развиват в киселинна среда, а при ph на кръвта 7,4 те спират развитието си. Живата вода алкализира организма и с това помага в борбата с рака. Тя хидратира здравите клетки, като ги прави устойчиви и предотвратява преобразуването им в ракови.

ADVA Активираната вода по своите електролитни параметри е много близка до телесните течности (кръв, междуклетъчна течност и др.), затова тя се включва веднага в жизнената дейност на организма и влияе благоприятно на възстановяването на енергийния му баланс. Особено важен е фактът, че това е естествен продукт, спомагащ за активизация на вътрешните сили на организма.

Тъй като 50-60% от общото тегло на тялото е вода, pH нивата се отразяват на целия организъм и често са индикатор за здраве или заболяване. Небалансираното pH означава, че pH нивата са станали твърде киселинни или прекалено алкални за дълъг период от време. Продължителият pH дисбаланс от единия или другия вид не се приема добре от тялото. На първо място стриктния алкално-киселинен баланс на тялото и различните органи в него е необходим за нормалното функциониране на над 4000 ензима, които катализират всички биохимични процеси в тъканите и клетките, поддържат метаболизма, обновяват тялото ни и го предпазват от инфекции. Всъщност, регулирането на pH е толкова важно, че тялото е развило строги отчетни процедури за проследяването на алкално-киселинния баланс във всяка клетка.

Висока киселинност на организма се нарича Ацидоза. Това е състояние на организма, при което се намалява концентрацията на алкални съединения в кръвта, в следствие на което се увеличава общата киселинност. Това е може би e един от основните причинители на повечето съвременни болести, като рак, диабет, наднормено тегло, депресии, гастрит, язва и т.н. Причината за ацидозата в нашето общество се дължи предимно на неправилния начин на хранене, който е твърде наситен с високо киселинно формиращи животински храни като месо, яйца и млечни продукти, и твърде слаб на алкално формиращи храни, като пресни зеленчуци. Хранително вкусовата индустрия произвежда продукти, които съдържат безброй опасни за организма съединения.​ През последните години се консумират все повече и повече храни и напитки, които са с твърде високо ниво на киселинно формиращи свойства. Порциите стават все по-големи и по-големи! ​Приемат се много хранителни добавки с нерегламентиран произход, твърде много лекарства, а също и изкуствени химически подсладители, които са изключително киселинни! До ацидоза може да доведе и водата, която пием, особено ако е преработвана и/или е с ниско pH. Едно от най-добрите неща, които можем да направим, за да коригираме прекалено киселинната среда на тялото е приема на високо алкална вода ADVA.

Подходяща за всекидневна употреба

Да се съхранява на стайна температура, далече от пряка слънчева светлина. Да не се замразява.

Произход:

България
Препоръчани продукти