Пуешко Mесо в Собствен Сос Еко Ферма Черга 580 г - Без Глутен

този продукт Ви носи: 20 точки

Цена за 1 бр:

21.99 лв.


Вземи 3 за 51.99 лв.
Не е наличен в момента

Тегло:

580 гр.

Състав:

обезкостено първокачествено пуешко месо, готварска сол и подправки. Приготвени са без заместители, консерванти и оцветители.

Описание на продукта
Птиците, които се използват в основата на желираното филе, се отглеждат в малка ферма в района на град Стара Загора. Това е чист, спокоен район, далеч от шума и замърсения въздух, при условия близки до естествения им начин на живот – здравословна среда, хуманно отношение, балансирано хранене и без употреба на антибиотици и хормони.

Пуйките се обезкостяват ръчно в сертифицирана кланица. Отделя се само пуешкото филе, нарязва се на едри парчета, които се овкусяват с подправки – пресни подправки от градината или сушени, според сезона и добавяме малко готварска сол. След това месото се оставя да поеме подправките и да се отцеди и тогава се затваря в буркани, добавя се малко вода, която при стерилизацията се изпарява и образува полезно и вкусно желе. След това се стерилизира в автоклав, за да се запазят всички витамини и аминокиселини. Така се получава вкусното и полезно ПУЕШКО ЖЕЛИРАНО ФИЛЕ в собствен сос. 

Хранителни стойности за  100 г
Енергийност (ккал/kJ) 134/561
Въглехидрати (г) 3,40
от които захари (г) 0,20
Мазнини (г) 12,23
от които наситени (г) 3,75
Протеини (г) 21,60
Сол (г) 1,6

 

Произход:

България
Подобни продукти
Loading
Препоръчани продукти