Безплатна доставка за гр.София за поръчки над 30лв. Възползвай се!

Арома дифузер - овлажнител за въздух с етерични масла

Цена за 1 бр:

19.99 лв. -30% 13.99 лв.

Не е наличен в момента

Брой:

1 бр..

Описание на продукта
Иновативен продукт за домашна ароматерапия, който разпръсква вода и етерични масла в дома ви. Добавя се в резервоара вода и няколко капки етерични масла.

Овлажнява въздуха за гарантиран релакс и спокоен сън.

Подхадящ е за офиса, дома, както и за салони и спа центрове!

Може да се използва и само като овлажнител на въздуха, без да се добавя аромат.

Това е дифузер, който не разчита на топлина, за да изтласка аромата. Ултразвуковият дифузер създава малки вибрации (ултразвукови честоти) в комбинация с вода и етерично масло, което води до изпускане на фина мъгла във въздуха, която може да се вдишва и да ароматизира помещението.

Не използва топлина и не уврежда етеричното масло, както ароматизаторите със синтетични аромати.Дифузерът овлажнява, пречиства и йонизира въздуха ефективно, докато сухият въздух изсушава лигавицата на носоглътката, нарушава нейната защитна функция и тя става податлива на инфекции.Можеш да го пуснеш да работи денонощно. Когато се касае за ларингит, налей студена вода, това допълнително ще охлади въздуха, който дишаш и ще облекчи пристъпите на кашлица.

Овлажнител за въздух Арома терапия включва и Хромотерапия (терапия със светлина в различни цветове). При работа се преливат плавно няколко цвята.

Работи с USB кабел - лесно, безшумно и ефикасно.