Био пюре тиквички с картофи Hipp, след 4 месец, 125 г

този продукт Ви носи: 3 точки

Цена за 1 бр:

2.89 лв.

Не е наличен в момента

Тегло:

125 гр.

Вид опаковка:

бурканче

Състав:

зеленчуци 60% картофи*30%, тиквички*30% , вода, оризова скорбяла*, рапицово олио*1.3%. Съдържа: тиквички и картофи, с Омега-3 - важни за мозъка и нервните клетки. Не съдържа: добавена сол, глутен, мляко

Описание на продукта
  • БИО ПЮРЕ ТИКВИЧКИ С КАРТОФИ HIPP, СЛЕД 4 МЕСЕЦ, 125ГР

Начин на проготвяне: идеално меню за захранване. Започнете, като предлагате 4-6 малки лъжички преди хранене с мляко и увеличавайте количеството ежедневно. Затоплете отвореното бурканче или необходимото количество на водна баня или в микровълновата фурна; разбъркайте и проверете температурата. Покрийте незатопления остатък и съхранявайте в хладилник, използвайте в рамките на следващият ден. За да предпазите бурканчето от счупване, моля използвайте само пластмасови лъжички. Майчината кърма е най-добра за Вашето бебе. Този продукт не е заместител на кърмата. Не употребявайте ако знаете, че детето Ви е алергично към някоя от съставките съдържащи се в този продукт.

  • Хранителна информация: на 100 g:
Енергийна стойност 222 kJ / 53 kcal Мазнини 1.4 g - от които наситени мастни киселини 0.1 g Въглехидрати 8.7 g - от които захари 0.7 g Белтъци 0.9 g Сол* < 0.05 g Натрий < 0.02 g Алфа линоленова киселина (Омега 3) 0.09 g * Съдържанието на сол се дължи изключително на наличието на естествено съдържащ се в храната натрий.

  • Съхранение:
съхранявайте бурканчето в хладилник. Използвайте в рамките на следващия ден.

  • Допълнителна информация:
бИО пюре от тиквички и картофи, подходящо за бебета след 4 месец. Започнете с няколко лъжици в началото на обедното млечно хранене, за да може бебето Ви постепенно да свикне с новия начин на хранене. Начин на приготвяне: Затоплете отворения буркан или необходимото количество на водна баня или в микровълнова фурна, разбъркайте и проверете внимателно температурата.

  • Съхранение:
Съхранявайте незатопления остатък затворен и в хладилник, използвайте в рамките на следващия ден.

Държава на произход: Германия

Подобни продукти
Loading
Препоръчани продукти