Соли за вана с лавандулово масло и лимонови кори Nature Love S

този продукт Ви носи: 10 точки

Цена за 1 бр:

9.99 лв.

Не е наличен в момента
Описание на продукта
Nature Love са соли за вана от Черно море с етерично масло от лавандула и лимон

Солите от Черно море са известни със своите лековити качестваСолниците при Атанасовското езеро са построени през 1906 г.

Солите са обогатени с лавандулово и лимонено масло ще почистят и детоксикират тялото ви по здравославен и натурален начин.

Английската сол, която ще намерите в нашата формула съдържа магнезий и сулфат, които премахват тежките метали от тялото и ускоряват регенерацията на кожата.

За вана – напълнете ваната до желаното ниво. Вземете една шепа от солите,изсипете ги във водата и сте готови за релаксация. Най-добре е да разбъркате няколко пъти с кръгови движения солите във водата.

Можете да използвате солите и като ексфолиант. Просто поставете малко количество в някакъв съд, добавете съвсем малко вода и разбъркайте, така че да се получи паста. Нанесете по тялото и разтрийте нежно. Ще почувствате кожата си нежна и мека, както никога преди това!

Ако искате да си направите вана за крака, напълнете ¾ от един по-голям леген с гореща вода, разбъркайте една с.л. от солите вътре в легена и поставете краката във водата.

Препоръчани продукти