ПРОМО!!! Безплатна доставка в София за поръчки над 30 лв. до 31.05.

Ултравиолетовата лампа за стерилизация и дезинфекция - бяла

този продукт Ви носи: 10 точки

Цена за 1 бр:

99.00 лв.

БР.
Добави в количката

Брой:

1 бр.

Описание на продукта
Стерилизацията с UVC светлина е бърза, ефективна и може да бъде мобилна
Ултравиолетовата лампа за стерилизация и дезинфекция може да бъде използвана в офиса и всички помещения във Вашия дом. Това е иновативен продукт работещ като двойно стерилизиращ уред с ултравиолетови лъчи и озон, изпълнявайки едновременно функциите на стерилизатор, дезинфектант и отстранител на формалдехид и даже кърлежи. И ако сега си мислите, че една такава лампа е трудна за използване и трябва да стои включена часове наред, за да има ефект – грешите!
Уредът има 10 секунди отложен старт, за да може спокойно да напуснете помещението и предлага 3 възможности на продължителност на работа:
• 15 минути – за помещения с квадратура 15 m2. Използвайте за по-малките пространства като кухня, баня, тоалетна или гардеробна;
• 30 минути - за помещения с квадратура 30 m2. Подходяща опция за трапезарията и хола.
• 60 минути - за помещения с квадратура 60 m2. За използване в работни помещения и класни стаи. Тази възможност използвайте само за голяма площ, не експериментирайте в малки помещения, мислейки си, че ще повишите ефективността на уреда.
Какво да НЕ правим, когато използваме ултравиолетов източник за дезинфекция
1. Като всеки един уред, за който не е обозначена степен на влагозащита, не използвайте във влажни помещения. Не го излагайте на външни влияния и вибрации.
2. Не покривайте устройството по време на работа.
3. Не използвайте лампата за дезинфекция и стерилизация в присъствието на хора, домашни любимци и растения. Също така не гледайте в лампата поради риск от увреждане на очите.
4. Продължителното излагане на ултравиолетови лъчи може да увреди кожата и очите. Продължителното вдишване на озон може да увреди дихателната лигавица. Затворете прозоците и вратите преди да включите лампата и се уврете, че в помещението няма хора и домашни любимци.
5. Структурата на озона е относително нестабилна, той обикновено се разпада след 30 до 40 минтути, затова се препоръчва да се завръщате в помещението най-малко след този период след изклюване на лампата и добро проветряване на помещението;
Не използвайте този продукт по-дълго от 60 минути – не по-често от два пъти седмично!