Пудинг е любим десерт и в комбинация с бисквити се превръща в бърза, вкусна торта без печене. Пригответе бисквитена торта със специалния пудинг с шоколад. Шоколадът добавя на нежния лек крем невероятно приятен вкус и превръща обикновената бисквитена торта в специален десерт.
Една опаковката от пудинга се приготвя с 1 л прясно мляко и 130 г захар и е достатъчна за една торта с около 250 г бисквити.
Начин на приготвяне:
1. Разтворете сместа за пудинг в купичка със 100 мл от млякото.
2. Изсипете останалото мляко да заври.
3. Добавете захарта, след това разтворената смес за пудинг и бъркайте до сгъстяване.
4. Свалете крема от котлона, подредете слой бисквити и залейте с горещия крем.
5. Редувайте слой бисквити, слой крем до изчерпване на продуктите.
6. Завършете с крем и украсете по желание.
7. Сложете перфектната бисквитена торта в хладилник за 3-4 часа преди да сервирате.
Произход:
Румъния
Производител:
Dr.Oetker