Прошуто Di Parma Beretta е висококачествен продукт, произведен от сурово-сушен свински бут и истински символ на италианската кухня. Със защитено наименование за произход, това прошуто преминава през дълъг процес на осоляване и изсушаване, докато постигне характерния си деликатен аромат на фино месо със слабо солен вкус, което се топи в устата и оставя дълъг, леко сладникав послевкус.
Защитено Наименование за Произход. Без глутен. Без лактоза.
Хранителни стойности за |
100 г |
Енергийност (ккал/kJ) |
248/1036 |
Въглехидрати (г) |
<0,5 |
от които захари (г) |
<0.5 |
Мазнини (г) |
15 |
от които наситени (г) |
5 |
Протеини (г) |
28 |
Сол (г) |
5 |
Произход:
Италия