Прошуто Di Parma Beretta е висококачествен продукт, произведен от сурово-сушен свински бут и истински символ на италианската кухня. Със защитено наименование за произход, това прошуто преминава през дълъг процес на осоляване и изсушаване, докато постигне характерния си деликатен аромат на фино месо със слабо солен вкус, което се топи в устата и оставя дълъг, леко сладникав послевкус.
Защитено Наименование за Произход. Без глутен. Без лактоза.
   
   
 
 
        
    
        
            | Хранителни   стойности за | 100 г | 
        
            | Енергийност (ккал/kJ) | 248/1036 | 
        
            | Въглехидрати (г) | <0,5 | 
        
            | от които захари (г) | <0.5 | 
        
            | Мазнини (г) | 15 | 
        
            | от които наситени (г) | 5 | 
        
            | Протеини (г) | 28 | 
        
            | Сол (г) | 5 | 
    
 
     
   
    
Произход:
  Италия