Нов богат и плътен вкус на кисело мляко с масленост 4,5%, специално създаден по стандарт на Ел Би Булгарикум. Претърпяло процеси на хомогенизация, пастьоризация и млечнокисела ферментация под действието на специално подбрана симбиотична закваска на българско кисело мляко, съдържащо Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus, която придава специфични вкусови качества на традиционното ни кисело мляко.
   
    
        
    
        
            | Хранителни   стойности за | 100 г | 
        
            | Енергийност (ккал/ kJ) | 70/292 | 
        
            | Въглехидрати (г) | 4,2 | 
        
            | от които захари (г) | 4,2 | 
        
            | Мазнини (г) | 4,5 | 
        
            | от които наситени (г) | 2,9 | 
        
            | Протеини (г) | 3,2 | 
        
            | Сол (г) | 0,12 | 
    
     
   
    
Произход:
  България   
    
   
    
Производител:
  Ел Би Булгарикум