• Доставка до 3 часа

  Доставки - понеделник-петък от 08:00 до 17:00 ч.

  Научете повече >
 • Лоялна програма

  Пазарувай, събери, размени!

  Научете повече >
 • Часове за доставка

  Проверете кога има свободни часове за доставка.

  Научете повече >
Магазин за хранителни стоки

Коректният онлайн магазин за хранителни стоки


Всекидневно ни се налага да посещаваме магазини за хранителни стоки, за да се снабдим със стоки от първа необходимост. Понякога губим много време в лутане между щандовете в търсене на продукта, който търсим. За да спестим време и енергия, се обръщаме към онлайн магазин за хранителни стоки, които ще обработи бързо поръчката ни и ще я достави до вратата ни. Магазинът за хранителни стоки в онлайн пространството е по-удобен, по-практичен и по-изгоден от обикновените физически супермаркети. Имаме възможност да изберем удобен ден и час, в който да бъде извършена доставката. Можем да сме сигурни, че по този начин, продуктите ще бъдат в домовете ни навреме за вечеря.


Изобилието на онлайн магазин за хранителни стоки


Онлайн магазинът за хранителни стоки крие купища предимства, но с асортимента му нищо не може да се сравнява.

Онлайн магазин - 1 | Изобилие от стоки
Изобилието на онлайн магазин Supermag.bg

„Supermag“ разполага подбрана селекция от продукти за дома и офиса, която включва както храни, така и козметика, аксесоари за домакинството, грижа за животните и още много други. С такова многообразие от качествени оферти онлайн магазинът за хранителни стоки „Supermag“ просто няма конкуренция. Каквото и да му трябва на човек, в магазина за хранителни стоки то може да бъде намерено. При това – на изгодна цена. Богатият асортимент обслужва различните нужди и предпочитания на хората, без да ги затруднява – нещо, което единствено онлайн магазинът за хранителни стоки умее да прави толкова добре. Да се довериш на онлайн магазин за хранителни стоки означава да се гмурнеш в стотици атрактивни оферти и да намериш всичко, което харесваш. Най-добрите производители, най-успешните марки, най-интересните предложения – това може да срещне човек в онлайн магазина за хранителни стоки „Supermag“. С впечатляващия си набор от продукти и високото качество, което е запазена марка на „Supermag“, този магазин за хранителни стоки е най-доброто, което човек може да избере за себе си и за своето семейство.


Удобството да пазаруваш в онлайн магазин за хранителни стоки


Онлайн магазинът за хранителни стоки често бива посочван като едно от най-големите улеснения в живота на хората днес. Тази титла не е случайна, защото магазинът за хранителни стоки „Supermag“ определено притежава качествата, които заслужават да бъдат високо оценени. Няма нещо, което да е по-бързо, по-лесно и по-удобно от пазаруването в онлайн магазин за хранителни стоки.

Онлайн магазин - 2 | Удобството да пазаруваш
Удобството да пазаруваш от Supermag.bg

„Supermag“ работи с ефективни условия, които са изцяло в полза на клиентите, и се стреми да им предложи най-доброто обслужване. Онлайн магазинът за хранителни стоки винаги е да една ръка разстояние, независимо къде се намира човек, и в това е най-голямото му предимство. Можеш да пазаруваш от всяка точка на страната в магазина за хранителни стоки и процесът да не ти отнеме много време. С магазина за хранителни стоки „Supermag“ клиентите си спестяват реденето по опашки, обикалянето на десетки рафтове в търсене на перфектния продукт и времето, нужно за опаковане и пренасяне на целия пазар. При използването на онлайн магазин за хранителни стоки целият този процес се случва бързо и ефективно. Няма значение дали се пазаруват два, или двеста продукта – всичко, което човек трябва да направи, е да отвори страницата на онлайн магазина за хранителни стоки и да поръча това, което му е нужно. Без забавяне на доставката и без оскъпяване на продуктите. Бързо, лесно и удобно.


Магазинът за хранителни стоки и доставката


В днешно време човек може да поръча всичко и то да му бъде доставено за отрицателно време вкъщи. Звучи твърде хубаво, за да е истина, но е точно така.

Онлайн магазин - 3 | Бърза доставка
Supermag.bg ще Ви достави всичко необходимо

Онлайн магазинът за хранителни стоки „Supermag“ е живото доказателство за това колосално улеснение. В него човек може да се сдобие точно с това, което му е нужно, без да му се налага да ходи до магазин за хранителни стоки. Вече няма нужда да се губят усилия и време при пазаруването. В рамките на град София доставката от магазина за хранителни стоки „Supermag“ се извършва между 08:00 и 22:00 часа, а при сметка над 80 лв. тя е напълно безплатна. Това означава, че всяко семейство, колкото и натоварен да е графикът му, може да се възползва от услугите на онлайн магазина за хранителни стоки. „Supermag“ предоставя удобство при пазаруването и то на атрактивна цена. Доставките от магазина за хранителни стоки „Supermag“ се извършват и на територията на цялата страна с помощта на куриерските фирми. В рамките на 72 часа „Supermag“ ще достави на Вас и Вашето семейство всичко, от което имате нужда. С отлично качество на продуктите и експресно доставяне онлайн магазинът за хранителни стоки превръща пазаруването в истинско удоволствие.


Плюсовете на онлайн магазина за хранителни стоки


Онлайн магазинът за хранителни стоки разполага с впечатляващ асортимент от много качествени и разнообразни продукти. Всички те се доставят експресно до вратата.

Онлайн магазин - 4 | Плюсовете
Плюсовете на онлайн магазин Supermag.bg

Освен бързината и удобството магазинът за хранителни стоки „Supermag“ позволява плащането на продуктите да се извършва по много начини, за да бъде възможно най-лесно за клиентите: в брой, с ваучери за храна, онлайн, по банков път, с ПОС терминал (за територията на София) или с наложен платеж за поръчките извън столицата. В допълнение към това онлайн магазинът за хранителни стоки няма скрити такси и крайната сума на пазаруването се изписва, преди да бъде завършена поръчката. Така човек е напълно спокоен, че с пазаруването в онлайн магазин за хранителни стоки не поема никакви рискове. Продуктите, които магазинът за хранителни стоки „Supermag“ доставя, винаги са пресни, свежи и в срок на годност. Дори деликатните храни като плодове и зеленчуци достигат до клиентите в перфектно състояние, защото доставката се извършва чрез хладилни автомобили. Те гарантират, че всичко, поръчано от магазин за хранителни стоки „Supermag“, ще пристигне с отлично качество.


Лоялната програма на магазин за хранителни стоки „Supermag“


„Supermag“ предлага на своите потребители и допълнителни бонуси под формата на лоялната програма на този магазин за хранителни стоки.

Онлайн магазин - 5 | Лоялна програма
Лоялната програма на онлайн магазин Supermag.bg

Тя се казва „Super“ и прави пазаруването в този онлайн магазин за хранителни стоки още по-атрактивно. Всеки закупен продукт от „Supermag“ носи бонус точки, които впоследствие могат да бъдат заменени за любими продукти. Всичко, което човек трябва да направи, за да се възползва от тази опция в магазина за хранителни стоки, е да се регистрира в сайта. А за да бъдат клиентите в крак с тези и още много интересни предложения, те могат да се абонират безплатно за бюлетина на магазина за хранителни стоки „Supermag“ със своя и-мейл, така че да не пропуснат нито една изгодна оферта.
Коректният онлайн магазин за хранителни стоки
Изобилието на онлайн магазин за хранителни стоки
Удобството да пазаруваш в онлайн магазин за хранителни стоки
Магазинът за хранителни стоки и доставката
Плюсовете на онлайн магазина за хранителни стоки
Лоялната програма на магазин за хранителни стоки „Supermag“