Готвен продукт по метода су-вид. Продуктът се характеризира с изключителна крехкота и балансиран вкус. Месото е напълно натурално, без окрехкотители. Позволява лесен контрол на влагане на месо към различни ястия. Необходимо е само да бъде затоплено.
Методът представлява вакуумно готвене при ниска температура продължително време. По този начин месото се характеризира с изключителна крехкота и балансиран вкус. То е напълно натурално, без окрехкотители. Методът позволява лесен контрол на влагане на месо към различни ястия, като по този начин спестява време за транжиране, порциониране и готвене. Това дава възможност за приготвяне на разнообразни ястия и гарантира постоянно високо качество на месото в ястията.
Продуктите на 11 Meats се приготвят лесно и бързо след вече извършеното базово овкусяване и вакуумно готвене на ниска температура. В последствие вие притежавате пълна свобода и въображение при комбинацията на нашите месни продукти с разнообразни сосове и гарнитури.
Да се съхранява при температура -18 ⁰ С.
   
   
    
        
            | Енергийност (kcal/kJ) | 174 kcal / 732 kJ | 
        
            | Въглехидрати (г) | 2.39 г | 
        
            | от които захари (г) | 1.92 г | 
        
            | Мазнини (г) | 6.25 г | 
        
            | от които наситени (г) | 1.98 г | 
        
            | Протеини (г) | 16.99 г | 
        
            | Сол (г) | 0.77 г | 
    
     
   
    
Произход:
  България   
    
   
    
Производител:
  11 Meats