Готвен продукт по метода су-вид. Продуктът се характеризира с изключителна крехкота и балансиран вкус. Месото е напълно натурално, без окрехкотители. Позволява лесен контрол на влагане на месо към различни ястия. Необходимо е само да бъде затоплено.
Методът представлява вакуумно готвене при ниска температура продължително време. По този начин месото се характеризира с изключителна крехкота и балансиран вкус. То е напълно натурално, без окрехкотители. Методът позволява лесен контрол на влагане на месо към различни ястия, като по този начин спестява време за транжиране, порциониране и готвене. Това дава възможност за приготвяне на разнообразни ястия и гарантира постоянно високо качество на месото в ястията.
Продуктите на 11 Meats се приготвят лесно и бързо след вече извършеното базово овкусяване и вакуумно готвене на ниска температура. В последствие вие притежавате пълна свобода и въображение при комбинацията на нашите месни продукти с разнообразни сосове и гарнитури.
Да се съхранява при температура -18 ⁰ С.
Енергийност (kcal/kJ) |
174 kcal / 732 kJ |
Въглехидрати (г) |
2.39 г |
от които захари (г) |
1.92 г |
Мазнини (г) |
6.25 г |
от които наситени (г) |
1.98 г |
Протеини (г) |
16.99 г |
Сол (г) |
0.77 г |
Произход:
България
Производител:
11 Meats