Продуктът е предварително сортиран, измит, бланширан и шоково замразен, според най-добрите производствени практики. Приготвя се без предварително размразяване.За месни и рибни ястия: сложете замразените гъби директно в горещ тиган и използвайте както пресните гъби. За супи и сосове: добавете замразените гъби в супата или соса, след като са почти готови, в последните 5-6 минути. За салати: сложете гъбите за около 1.5 минути във вряща вода, отцедете и ги оставете да се охладят, след което ги добавете към салатата.
Да се съхранява при температура - 18°C. Моля, съхранявайте размразения продукт в хладилник при (6°C–7°C) и го
консумирайте в рамките на 48 часа! Да не се замразява повторно!
   
   
 
 
        
    
        
            | Хранителни   стойности за | 100 г | 
        
            | Енергийност (ккал/kJ) | 28/117.23 | 
        
            | Въглехидрати (г) | 5 | 
        
            | от които захари (г) | 2.3 | 
        
            | Мазнини (г) | 0.5 | 
        
            | от които наситени (г) | 2.2 | 
        
            | Сол (г) | 2 | 
    
 
     
   
    
Произход:
  Европейски съюз