Продуктът е предварително сортиран, измит, бланширан и шоково замразен, според най-добрите производствени практики. Приготвя се без предварително размразяване.За месни и рибни ястия: сложете замразените гъби директно в горещ тиган и използвайте както пресните гъби. За супи и сосове: добавете замразените гъби в супата или соса, след като са почти готови, в последните 5-6 минути. За салати: сложете гъбите за около 1.5 минути във вряща вода, отцедете и ги оставете да се охладят, след което ги добавете към салатата.
Да се съхранява при температура - 18°C. Моля, съхранявайте размразения продукт в хладилник при (6°C–7°C) и го
консумирайте в рамките на 48 часа! Да не се замразява повторно!
Хранителни стойности за |
100 г |
Енергийност (ккал/kJ) |
28/117.23 |
Въглехидрати (г) |
5 |
от които захари (г) |
2.3 |
Мазнини (г) |
0.5 |
от които наситени (г) |
2.2 |
Сол (г) |
2 |
Произход:
Европейски съюз