Описание
Багетата се размразява за около 40 минути при стайна температура. Пече се в домашна фурна, предварително загрята до 230 °С-240 °С. Време за изпичане 6-8 минути до придобиване на златиста коричка. При печене на конвектомат, след достигане на температура от 230 °С-240 °С продуктът се поставя и се пуска пара за около 10 -15 секунди. След това се пече до златиста коричка в продължение на 5-8 минути.
Условия за съхранение: Не замразявайте повторно. Годен за консумация до 7 дни след размразяване. Да се консумира след термична обработка!
Енергийност (kcal/kJ) |
273 kcal / 1143 kJ |
Въглехидрати (г) |
46 г |
от които захари (г) |
1.63 г |
Мазнини (г) |
6.3 г |
от които наситени (г) |
1.5 г |
Протеини (г) |
8.6 г |
Сол (г) |
0.8 г |
Произход:
Европейски съюз