Описание
Багетата се размразява за около 40 минути при стайна температура. Пече се в домашна фурна, предварително загрята до 230 °С-240 °С. Време за изпичане 6-8 минути до придобиване на златиста коричка. При печене на конвектомат, след достигане на температура от 230 °С-240 °С продуктът се поставя и се пуска пара за около 10 -15 секунди. След това се пече до златиста коричка в продължение на 5-8 минути.
Условия за съхранение
Да се съхранява при температура - 18°C. Моля, съхранявайте размразения продукт в хладилник при (6°C–7°C) и го
консумирайте в рамките на 48 часа! Да не се замразява повторно!
Продуктът е годен най-малко 90 дни след датата на производство, когато е съхраняван при -18˚С
Алергени
Глутен, може да съдържа следи от соя, мляко, яйца, целина, горчица и сусамово семе.
| Енергийност (kcal/kJ) |
269 kcal / 1126 kJ |
| Въглехидрати (г) |
43 г |
| от които захари (г) |
1.54 г |
| Мазнини (г) |
6.4 г |
| от които наситени (г) |
1.6 г |
| Протеини (г) |
8.40 г |
| Сол (г) |
1.9 г |
Произход:
Европейски съюз