Крем Панакота Baci Dolci - един шедьовър, приготвен от най-простите съставки!
Семпъл, но деликатен и копринено гладък млечен десерт, с висококачествена сметана, малко мляко, минимално количество желатин и малко захар - удоволствие за всички ценители!
Начин на употреба:
1. Извадете опаковката от фризера или хладилната камера.
2. При размразяване, за получаване на хомогенна копринена структура, поставете бутилката в микроволнова печка на функция размразяване 30-40секунди.
Повторете действието  10-15 пъти, като разклащате бутилката.
3. Изсипете крема в желаните формички и оставете да стегне в хладилник минимум 2 часа.
4. Преди да обърнете крема в чинийки, внимателно минете с нож по краищата на формичките.
5. Декорирайте с плодове или конфитюр по избор.
Сервирайте в малка чиния, с десертна чъжичка.
Условия за съхранение
Да се съхранява при температура - 18°C. Моля, съхранявайте размразения продукт в хладилник при (6°C–7°C) и го
консумирайте в рамките на 48 часа! Да не се замразява повторно!
Алергени
Краве мляко, сметана
   
   
    
        
            | Енергийност (kcal/kJ) | 211 kcal / 878 kJ | 
        
            | Въглехидрати (г) | 13.7 г | 
        
            | от които захари (г) | 13.6 г | 
        
            | Мазнини (г) | 15.8 г | 
        
            | от които наситени (г) | 9.7 г | 
        
            | Протеини (г) | 3.5 г | 
        
            | Сол (г) | 0.05 г | 
    
     
   
    
Произход:
  България