Крем Панакота Baci Dolci - един шедьовър, приготвен от най-простите съставки!
Семпъл, но деликатен и копринено гладък млечен десерт, с висококачествена сметана, малко мляко, минимално количество желатин и малко захар - удоволствие за всички ценители!
Начин на употреба:
1. Извадете опаковката от фризера или хладилната камера.
2. При размразяване, за получаване на хомогенна копринена структура, поставете бутилката в микроволнова печка на функция размразяване 30-40секунди.
Повторете действието 10-15 пъти, като разклащате бутилката.
3. Изсипете крема в желаните формички и оставете да стегне в хладилник минимум 2 часа.
4. Преди да обърнете крема в чинийки, внимателно минете с нож по краищата на формичките.
5. Декорирайте с плодове или конфитюр по избор.
Сервирайте в малка чиния, с десертна чъжичка.
Условия за съхранение
Да се съхранява при температура - 18°C. Моля, съхранявайте размразения продукт в хладилник при (6°C–7°C) и го
консумирайте в рамките на 48 часа! Да не се замразява повторно!
Алергени
Краве мляко, сметана
Енергийност (kcal/kJ) |
211 kcal / 878 kJ |
Въглехидрати (г) |
13.7 г |
от които захари (г) |
13.6 г |
Мазнини (г) |
15.8 г |
от които наситени (г) |
9.7 г |
Протеини (г) |
3.5 г |
Сол (г) |
0.05 г |
Произход:
България