Описание
Несравнимо вкусен, класическият, вечно на мода френски десерт Крем брюле може да бъде Вашата магия на десертите!
Начин на употреба:
1. Извадете опаковката от фризера или хладилната камера и оставете да се размрази в хладилник за 4-6 часа.
2. Изсипете крема в желаните формички и изпечете при температура 135-140°C за 40 минути на водна баня.
3. След изпичане оставете крема да се охлади. 
Обогатете вкусът на десерта с леко карамелизирана захар отгоре. Може да комбинирате и с топка сладолед.
Сервирайте в малка чиния, с десертна чъжичка.
Условия за съхранение
Да се съхранява при температура - 18°C. Моля, съхранявайте размразения продукт в хладилник при (6°C–7°C) и го
консумирайте в рамките на 48 часа! Да не се замразява повторно!
Алергени
Млечни продукти, яйца
   
   
    
        
            | Енергийност (kcal/kJ) | 248 kcal / 1033 kJ | 
        
            | Въглехидрати (г) | 18.6 г | 
        
            | от които захари (г) | 18.4 г | 
        
            | Мазнини (г) | 17.4 г | 
        
            | от които наситени (г) | 9.6 г | 
        
            | Протеини (г) | 4.3 г | 
        
            | Сол (г) | 0.06 г | 
    
     
   
    
Произход:
  България