Описание
Несравнимо вкусен, класическият, вечно на мода френски десерт Крем брюле може да бъде Вашата магия на десертите!
Начин на употреба:
1. Извадете опаковката от фризера или хладилната камера и оставете да се размрази в хладилник за 4-6 часа.
2. Изсипете крема в желаните формички и изпечете при температура 135-140°C за 40 минути на водна баня.
3. След изпичане оставете крема да се охлади.
Обогатете вкусът на десерта с леко карамелизирана захар отгоре. Може да комбинирате и с топка сладолед.
Сервирайте в малка чиния, с десертна чъжичка.
Условия за съхранение
Да се съхранява при температура - 18°C. Моля, съхранявайте размразения продукт в хладилник при (6°C–7°C) и го
консумирайте в рамките на 48 часа! Да не се замразява повторно!
Алергени
Млечни продукти, яйца
Енергийност (kcal/kJ) |
248 kcal / 1033 kJ |
Въглехидрати (г) |
18.6 г |
от които захари (г) |
18.4 г |
Мазнини (г) |
17.4 г |
от които наситени (г) |
9.6 г |
Протеини (г) |
4.3 г |
Сол (г) |
0.06 г |
Произход:
България