Кори на сач Златната царица следват традициите от ориента – за по-плътни и по-ароматни кори, с които се постига и по-сочен продукт. Селските кори са произведени по уникална технология на разточване на корите и последващо изпичане на чугунен сач.
Идеални са за класическа баница, както и за любимите ви баници с различни пълнежи.
Указание за употреба: Селските кори на сач са плътни и пухкави и изискват добавяне на повече мазнина и 1/3 повече течност (газирана вода или кисело мляко) в плънката от обичайните рецепти с фини точени кори.
| Хранителни стойности за |
100 г |
| Енергийност (ккал/kJ) |
286/1212 |
| Въглехидрати (г) |
60 |
| от които захари (г) |
2 |
| Мазнини (г) |
0.5 |
| от които наситени (г) |
0.2 |
| Протеини (г) |
10 |
| Сол (г) |
1 |
Произход:
България