Mисията на фирма Земела е да възстанови и предостави на по-младото поколение в България Къпани кори за баница, произведени по старинна рецепта, 100% ръчно изработени.
Взаимствани са опита и технологията от Родопския край на България при рецептата за кори Земела. Уникалната рецепта и технология на производство на Къпани кори дава възможност за постигане на вкусови качества, недостижими от машинно произвежданите кори.
   
   
    
        
            | Енергийност (kcal/kJ) | 207.97 kcal / 882.81 kJ | 
        
            | Въглехидрати (г) | 41.21 г | 
        
            | от които захари (г) | 3.36 г | 
        
            | Мазнини (г) | 1 г | 
        
            | от които наситени (г) | 1 г | 
        
            | Протеини (г) | 8.87 г | 
        
            | Сол (г) | 3 г | 
    
     
   
    
Произход:
  България