Изключителна комбинация между винo Barolo и скъпоценния трюфел в рецепта, която съчетава най-ценните вкусове на Пиемонт. Яйчени талиолини Tartuflanghe с италиански трюфели се произвеждат във фабрика за тестени изделия по занаятчийски методи. Те се пресяват и опаковат на ръка, след бавно сушене. Всички производствени стъпки гарантират особено еластична консистенция и равномерно сваряване по време на готвенето.
Време за приготвяне: 3/4 минути.
| Енергийност (kcal/kJ) |
396 kcal / 1676 kJ |
| Въглехидрати (г) |
74 г |
| от които захари (г) |
0.9 г |
| Мазнини (г) |
3.7 г |
| от които наситени (г) |
0.9 г |
| Протеини (г) |
15 г |
| Сол (г) |
0.11 г |
Произход:
Европейски съюз