Изключителна комбинация между винo Barolo и скъпоценния трюфел в рецепта, която съчетава най-ценните вкусове на Пиемонт. Яйчени талиолини Tartuflanghe с италиански трюфели се произвеждат във фабрика за тестени изделия по занаятчийски методи. Те се пресяват и опаковат на ръка, след бавно сушене. Всички производствени стъпки гарантират особено еластична консистенция и равномерно сваряване по време на готвенето.
Време за приготвяне: 3/4 минути.
   
   
    
        
            | Енергийност (kcal/kJ) | 396 kcal / 1676 kJ | 
        
            | Въглехидрати (г) | 74 г | 
        
            | от които захари (г) | 0.9 г | 
        
            | Мазнини (г) | 3.7 г | 
        
            | от които наситени (г) | 0.9 г | 
        
            | Протеини (г) | 15 г | 
        
            | Сол (г) | 0.11 г | 
    
     
   
    
Произход:
  Европейски съюз