Mancini е производител, който чрез иновативна технология, създава и отглежда нов сорт твърда пшеница „Nonno Mariano”. Така създават класическа линия продукти, използвайки само твърдата пшеница, която отглеждат и прибират всяка година в полетата около тяхната фабрика за тестени изделия, следвайки добрите земеделски практики. Грисът и водата са единствените две съставки. Те използват кръгли бронзови матрици, за да оформят пастата си и след това я изсушават при температури под 55°C. Това гарантира равномерно приготвяне на ригатоните и страхотен вкус. Риатоните са с диаметър 19,2 мм и дължина 45 мм.
Начин на приготвяне: Сварете в леко подсолена вряща вода за 9 – 11 минути. Не удължавайте готвенето след посоченото време, в противен случай продуктът може да се различава от обичайния.
Продуктът е предназначен за обща консумация, с изключение на лица с алергия или непоносимост към глутен, или подложени на определени диети.
Енергийност (kcal/kJ) |
365 kcal / 1533 kJ |
Въглехидрати (г) |
75 г |
от които захари (г) |
3.6 г |
Мазнини (г) |
1.1 г |
от които наситени (г) |
0.22 г |
Протеини (г) |
13.4 г |
Сол (г) |
0.01 г |
Произход:
Европейски съюз