Mancini е производител, който чрез иновативна технология, създава и отглежда нов сорт твърда пшеница „Nonno Mariano”. При производството на пълнозърнеста паста процесът на смилане запазва всички компоненти на зърното. Линия продукти Integrali е произведена като е използвана само твърдата пшеница, която отглеждат и прибират всяка година в полетата около тяхната фабрика за тестени изделия, следвайки добрите земеделски практики. Грисът и водата са единствените две съставки. Те използват кръгли бронзови матрици, за да оформят пастата си и след това я изсушават при температури под 55°C. Това гарантира равномерно приготвяне на спагетите и страхотен вкус. Спагетите са с диаметър 2.2 мм и дължина 260 мм.
Начин на приготвяне: Сварете в леко подсолена вряща вода за 7 – 9 минути. Не удължавайте готвенето след посоченото време, в противен случай продуктът може да се различава от обичайния.
Продуктът е предназначен за обща консумация, с изключение на лица с алергия или непоносимост към глутен, или подложени на определени диети.
Енергийност (kcal/kJ) |
351 kcal / 1488 kJ |
Въглехидрати (г) |
76 г |
от които захари (г) |
4.3 г |
Мазнини (г) |
2.3 г |
от които наситени (г) |
0.4 г |
Протеини (г) |
14 г |
Произход:
Европейски съюз