Mancini е производител, който чрез иновативна технология, създава и отглежда нов сорт твърда пшеница „Nonno Mariano”. Така създават класическа линия продукти, използвайки само твърдата пшеница, която отглеждат и прибират всяка година в полетата около тяхната фабрика за тестени изделия, следвайки добрите земеделски практики. Грисът и водата са единствените две съставки. Те използват кръгли бронзови матрици, за да оформят пастата си и след това я изсушават при температури под 55°C. Това гарантира равномерно приготвяне на лингуините и страхотен вкус. Лингуините са с диаметър 4,4 мм и дължина 260 мм.
Начин на приготвяне: Сварете в леко подсолена вряща вода за 7 – 9 минути. Не удължавайте готвенето след посоченото време, в противен случай продуктът може да се различава от обичайния.
Продуктът е предназначен за обща консумация, с изключение на лица с алергия или непоносимост към глутен, или подложени на определени диети.
   
   
    
        
            | Енергийност (kcal/kJ) | 365 kcal / 1533 kJ | 
        
            | Въглехидрати (г) | 75 г | 
        
            | от които захари (г) | 3.6 г | 
        
            | Мазнини (г) | 1.1 г | 
        
            | от които наситени (г) | 0.22 г | 
        
            | Протеини (г) | 13.4 г | 
        
            | Сол (г) | 0.01 г | 
    
     
   
    
Произход:
  Европейски съюз