Безглутеновата паста на Alce Nero се произвежда от биологично царевично и оризово брашно. Рецептата е създадена, за да постигне точния баланс между вкусовете на бяла, жълта царевица и ориз.
Начин на приготвяне: В голяма по обем тенджера изсипете пастата в кипяща подсолена вода, гответе за около 9 минути или 8 минути за готвене "al dente".
Условия за съхранение
Съхранение на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
Енергийност (kcal/kJ) |
353 kcal / 1499 kJ |
Въглехидрати (г) |
77 г |
от които захари (г) |
2 г |
Мазнини (г) |
1.4 г |
от които наситени (г) |
0.5 г |
Протеини (г) |
7 г |
Сол (г) |
0.05 г |
Произход:
Италия