Пълнозърнестата паста на Alce Nero e направенa само с кафява твърда пшеница, която идва от смилането на цялото зърно и която не е претърпяла никакво пречистване и не съдържа добавки. Тестото е направено с изворна вода от Доломитите, което му придава уникален вкус.
Начин на приготвяне: В голяма по обем тенджера изсипете пастата в кипяща подсолена вода, гответе за около 9 минути или 8 минути за готвене "al dente".
Условия за съхранение
Съхранение на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
Алергени
Глутен
   
   
    
        
            | Енергийност (kcal/kJ) | 346 kcal / 1453 kJ | 
        
            | Въглехидрати (г) | 66 г | 
        
            | от които захари (г) | 3.2 г | 
        
            | Мазнини (г) | 2.1 г | 
        
            | от които наситени (г) | 0.4 г | 
        
            | Протеини (г) | 12 г | 
    
     
   
    
Произход:
  Италия