Пълнозърнестата паста на Alce Nero e направенa само с кафява твърда пшеница, която идва от смилането на цялото зърно и която не е претърпяла никакво пречистване и не съдържа добавки. Тестото е направено с изворна вода от Доломитите, което му придава уникален вкус.
Начин на приготвяне: В голяма по обем тенджера изсипете пастата в кипяща подсолена вода, гответе за около 9 минути или 8 минути за готвене "al dente".
Условия за съхранение
Съхранение на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
Алергени
Глутен
Енергийност (kcal/kJ) |
346 kcal / 1453 kJ |
Въглехидрати (г) |
66 г |
от които захари (г) |
3.2 г |
Мазнини (г) |
2.1 г |
от които наситени (г) |
0.4 г |
Протеини (г) |
12 г |
Произход:
Италия