Ръжено-пшеничният хляб на Симид е създаден от комбинация между ръжено брашно и брашно "Добруджа" за неустоими вкус и мекота, както и здравословни хранителни ползи. Тайната на превъзходния вкус и мекотата на хляба, е в бавното изпичане и в кадифената пухкава среда, подхранвана от жива ръжена закваска, втасвала 24 часа.
● Без консерванти;
● Без овкусители и оцветители;
● Без хидрогенирани мазнини;
● Без Е-номера.
Енергийност (kcal/kJ) |
240 kcal / 1014 kJ |
Въглехидрати (г) |
48 г |
от които захари (г) |
1.5 г |
Мазнини (г) |
1 г |
от които наситени (г) |
0.1 г |
Протеини (г) |
8 г |
Сол (г) |
1.25 г |
Произход:
България
Производител:
Симид