Ръжено-пшеничният хляб на Симид е създаден от комбинация между ръжено брашно и брашно "Добруджа" за неустоими вкус и мекота, както и здравословни хранителни ползи. Тайната на превъзходния вкус и мекотата на хляба, е в бавното изпичане и в кадифената пухкава среда, подхранвана от жива ръжена закваска, втасвала 24 часа.
● Без консерванти;
● Без овкусители и оцветители;
● Без хидрогенирани мазнини;
● Без Е-номера.
   
   
    
        
            | Енергийност (kcal/kJ) | 240 kcal / 1014 kJ | 
        
            | Въглехидрати (г) | 48 г | 
        
            | от които захари (г) | 1.5 г | 
        
            | Мазнини (г) | 1 г | 
        
            | от които наситени (г) | 0.1 г | 
        
            | Протеини (г) | 8 г | 
        
            | Сол (г) | 1.25 г | 
    
     
   
    
Произход:
  България   
    
   
    
Производител:
  Симид