София Мел БИО ръжено брашно е произведено от сертифицирани култури, които не са генно модифицирани и са отгледани по правилата за биологично производство, имащи пълна проследимост. Почистването на висококачествената и органична суровина ръж се осъществява чрез многостепенна система за отделяне на външни тела от семената.
София Мел БИО брашна са 100% био продукти, които са подходящи за разнообразно здравословно меню за цялото семейство. Стриктният контрол при производство гарантира високото качество на продукта от зърното до магазина и отлични резултати при печене и готвене.
Ръженото брашно може да бъде използвано за приготвяне на хлебчета, питки, солени мъфини, бисквити, палачинки, ръжено-пшенични хлябове и питки, диетични печива.
   
   
    
        
            | Енергийност (kcal/kJ) | 32 kcal / 1380 kJ | 
        
            | Въглехидрати (г) | 68 г | 
        
            | от които захари (г) | 1 г | 
        
            | Мазнини (г) | 1.1 г | 
        
            | от които наситени (г) | 0.2 г | 
        
            | Протеини (г) | 6.8 г | 
    
     
   
    
Произход:
  България