Сос от праскови и горчица Mariangela Prunotto е особено универсален. Производственият процес се извършва ръчно, според старата традиция на домашно производство. Плодът се използва в правилната степен на зрялост, обелен, нарязан и сварен с добавка на горчица.
Специален сос, който се съчетава с всички сирена, които имат силна пикантна нотка, като Горгонзола, Рокфор и Стилтън. Добра комбинация е и ако се поднесе с черен пастет или терини.
Условия за съхранение
Съхранявайте на хладно и сухо място, далеч от източници на топлина.
Алергени
Горчица
| Енергийност (kcal/kJ) |
198 kcal / 832 kJ |
| Въглехидрати (г) |
48 г |
| от които захари (г) |
45 г |
| Мазнини (г) |
0.1 г |
| от които наситени (г) |
0.1 г |
| Протеини (г) |
0.5 г |
| Сол (г) |
0.1 г |
Произход:
Европейски съюз