Сос от кайсии и горчица Mariangela Prunotto е особено универсален. Производственият процес се извършва ръчно, според старата традиция на домашно производство. Плодът се използва в правилната степен на зрялост, обелен, нарязан и сварен с добавка на горчица.
Специален сос, който се съчетава с всички сирена, които имат силна пикантна нотка, като Горгонзола, Рокфор и Стилтън.
Добра комбинация е и ако се поднесе с черен пастет или терини.
Условия за съхранение
Съхранявайте на хладно и сухо място.
Алергени
Синап, горчица
   
   
    
        
            | Енергийност (kcal/kJ) | 286 kcal / 1195 kJ | 
        
            | Въглехидрати (г) | 71 г | 
        
            | от които захари (г) | 43 г | 
    
     
   
    
Произход:
  Европейски съюз