Лучен сос Mariangela Prunotto е особено универсален. Производственият процес се извършва ръчно, според старата традиция на домашно производство.
Много добре се комбинира с месо и сирена.
При комбинации с варено месо ароматът се подсилва, като се подчертава горчиво-сладкият вкус на лука.
Класическо съчетаване е със свинско филе, но може да бъде много добър аперитив, когато се сервира върху мини брускети!
Условия за съхранение
Съхранявайте на хладно и сухо място, далеч от източници на топлина.
Енергийност (kcal/kJ) |
256 kcal / 1075 kJ |
Въглехидрати (г) |
61 г |
от които захари (г) |
57 г |
Мазнини (г) |
0.3 г |
от които наситени (г) |
0.1 г |
Протеини (г) |
0.8 г |
Сол (г) |
0.1 г |
Произход:
Европейски съюз