Лучен сос Mariangela Prunotto  е особено универсален. Производственият процес се извършва ръчно, според старата традиция на домашно производство.
Много добре се комбинира с месо и сирена.
При комбинации с варено месо ароматът се подсилва, като се подчертава горчиво-сладкият вкус на лука.
Класическо съчетаване е със свинско филе, но може да бъде много добър аперитив, когато се сервира върху мини брускети!
Условия за съхранение
Съхранявайте на хладно и сухо място, далеч от източници на топлина.
   
   
    
        
            | Енергийност (kcal/kJ) | 256 kcal / 1075 kJ | 
        
            | Въглехидрати (г) | 61 г | 
        
            | от които захари (г) | 57 г | 
        
            | Мазнини (г) | 0.3 г | 
        
            | от които наситени (г) | 0.1 г | 
        
            | Протеини (г) | 0.8 г | 
        
            | Сол (г) | 0.1 г | 
    
     
   
    
Произход:
  Европейски съюз