Кетчуп по домашна рецепта, 100% натурален, от истински домати, отгледани в малка зеленчукова ферма в България. Без ГМО, без консерванти и изкуствени оцветители.
Кетчупът се употребява като добавка към сурово-пушени или термично обработени колбаси (кренвирши, наденица), печено на скара или във фурна месо, пица, тестени изделия (макарони и подобни), като подправка на майонези, сосове и ястия. Отлично средство за мариноване на меса поради наличието на киселина и захари, които го овкусяват отлично.
| Хранителни стойности за |
100 г |
| Енергийност (ккал/kJ) |
106/441 |
| Въглехидрати (г) |
19.8 |
| от които захари (г) |
19.8 |
| Мазнини (г) |
0.2 |
| Протеини (г) |
22.1 |
| Сол (г) |
1.7 |
| Влакнини (г) |
- |
Произход:
България
Производител:
Земела