Вафла Мура лешник 34 г

този продукт Ви носи: 1 точки

Цена за 1 бр:

0.69 лв.

Не е наличен в момента

Тегло:

34 гр.

Състав:

захар, пшеничено брашно, палмова мазнина, какаово масло, сухо обезмаслено мляко, суроватъчен продукт на прах, лешникова паста 3%, какаова маса, нискомаслено какао на прах, краве масло, емулгатор (слънчогледов лецитин), аромати, сол, набухвател (натриев бикарбонат). Може да съдържа фъстъци и други ядки.

Описание на продукта
Марката NESTLÉ® МУРА® присъства от дълги години на българския пазар и неизменно е сред любимите шоколадови продукти на младите хора. Това е първата рекламирана марка за шоколадови десерти в България и със своето разнообразие от продукти и вкусове е неизменно сред водещите на пазара.

Всяка една изядена NESTLÉ® МУРА® носи невероятни изживявания и усещания, които са резултат от чудесния й вкус – съчетание на съвършен NESTLÉ® шоколад, високо качество и най-нови технологии. Продуктите е разработени и се произвеждат в България.
Вие знаете какво искате от NESTLÉ® МУРА® и тя се старае да Ви го даде!

Направете живота си лесен!

Мура лешник с пухкав аеро крем е крехка вафла със страхотен лешников крем, покрита с фин млечен шоколад. Подходящо за консумация в офиса, на работа или когато си в движение.

Произход:

България

Производител:

Нестле България
Подобни продукти
Loading
Препоръчани продукти