Занаятчийски, веган, ръчен шоколад, приготвен от какaови зърна, какаово масло, сурова тръстикова захар и белени лешници. Минимално съдържание на какао - 57%. Без животински продукти! Без глутен! Без лецитин! Без палмово масло!
Занаятчийски шоколад, приготвен в каменна мелница по автентична семейна рецепта и технология "bean-to-bar". Какаовите зърна за нашите шоколади подбираме от малки ферми в Еквадор. Към шоколада добавихме лешников крем от фино смлени ароматни лешници за неустоимо и нежно усещане. Чудесно балансирана комбинация между флоралните ароматни нотки на шоколада с богатия аромат и плътен вкус на лешника.
Да се съхранява на сухо и хладно място между 16 - 22°C.
Енергийност (kcal/kJ) |
581 kcal / 2430 kJ |
Въглехидрати (г) |
32.8 г |
от които захари (г) |
28 г |
Мазнини (г) |
35.2 г |
от които наситени (г) |
14.4 г |
Протеини (г) |
9.5 г |
Произход:
България
Производител:
Casa Kakau