Занаятчийски, веган, ръчен шоколад, приготвен от какaови зърна, какаово масло, сурова тръстикова захар, българска розова вода и кардамон. Една иновативна, интригуваща и събуждаща съзнанието комбинация.
Занаятчийски шоколад, приготвен в каменна мелница по автентична семейна рецепта и технология "bean-to-bar". Какаовите зърна за нашите шоколади подбираме от малки ферми в Еквадор. Към така приготвения чист, български шоколад добавяме известната в цял свят българска розова вода и перлите на Ориента – шушулки кардамон. Цитрусовият аромат на кардамона хармонира с флоралните нотки на розата без да са натрапчиви. Овладяхме силата и на двата аромата, за да са деликатни в комбинация с шоколада.
Минимално съдържание на какао - 66%. Без животински продукти! Без глутен! Без лецитин! Без палмово масло!
Да се съхранява на сухо и хладно място между 16 - 22°C.
Енергийност (kcal/kJ) |
510 kcal / 2133 kJ |
Въглехидрати (г) |
28.5 г |
от които захари (г) |
18 г |
Мазнини (г) |
38 г |
от които наситени (г) |
28.5 г |
Протеини (г) |
6.2 г |
Произход:
България
Производител:
Casa Kakau