Копринен, гладък млечен шоколад, с минимум 31% какао и 26% съдържание на мляко. Удоволствие за сетивата от първата вълнуваща, кремообразна хапка.
Шоколадите Godiva се произвеждат по традиционни рецепти, като се използват само най-добрите съставки. Основателят на Godiva Pierre Draps създава вкусни шоколадови бонбони до последните си дни през 2012 г., оттогава главните готвачи шоколатиери следват стъпките му и поддържат живо наследството на фините белгийски шоколади.
Да се съхранява на сухо и хладно място между 16 - 22°C.
Енергийност (kcal/kJ) |
535 kcal / 2240 kJ |
Въглехидрати (г) |
57 г |
от които захари (г) |
55 г |
Мазнини (г) |
31 г |
от които наситени (г) |
20 г |
Протеини (г) |
8.4 г |
Произход:
Турция
Производител:
Godiva Chocolatier