Копринен, гладък млечен шоколад, с минимум 31% какао и 26% съдържание на мляко. Удоволствие за сетивата от първата вълнуваща, кремообразна хапка.
Шоколадите Godiva се произвеждат по традиционни рецепти, като се използват само най-добрите съставки. Основателят на Godiva Pierre Draps създава вкусни шоколадови бонбони до последните си дни през 2012 г., оттогава главните готвачи шоколатиери следват стъпките му и поддържат живо наследството на фините белгийски шоколади.
Да се съхранява на сухо и хладно място между 16 - 22°C.
   
   
    
        
            | Енергийност (kcal/kJ) | 535 kcal / 2240 kJ | 
        
            | Въглехидрати (г) | 57 г | 
        
            | от които захари (г) | 55 г | 
        
            | Мазнини (г) | 31 г | 
        
            | от които наситени (г) | 20 г | 
        
            | Протеини (г) | 8.4 г | 
    
     
   
    
Произход:
  Турция   
    
   
    
Производител:
  Godiva Chocolatier