Самардала Алто 30 г

този продукт Ви носи: 1 точки

Цена за 1 бр:

0.89 лв.

Не е наличен в момента

Тегло:

30 гр.

Описание на продукта
Ако сте решили да опитате какъв е вкусът на ястието, приготвено със самардала, то знайте, че пресните листа е по-добре да не се подлагат на кулинарна обработка. За целта използвайте само сушената смес. Прясна самардала може да вложите в салати и по-специално такива с домати и краставици, с които подправката се съчетава доста добре.
Картофи със самардала

Поръсете салатата с натрошено сирене, защото самардала допълва успешно и неговия вкус. С не по-малка успеваемост, самардалата придава интересен вкус и на зелената салата или ястия от спанак, лапад, коприва.

Сушената самардала е отлична за овкусяване на картофи, сготвени под всякаква форма, а също така яйца, пилешко месо, агнешко месо и агнешки дреболии, печени гъби и ориз. Препечена филийка, намазана с масло и поръсена със самардала навява на мнозина носталгичен спомен от детството. Важно е да се отбележи, че солта в ароматната подправка е колкото самата самардала, което означава, че трябва да използвате в умерени количества или ако добавяте подправката в ястие, не добавяйте отделно много сол.

Произход:

България
Подобни продукти
Loading
Препоръчани продукти