Maggi Малки Тайни Фикс с Торбичка Сочни Ребърца Пикантни 28 г

този продукт Ви носи: 2 точки

Цена за 1 бр:

2.19 лв.

Не е наличен в момента

Брой:

1 бр.

Вид опаковка:

пакет

Състав:

Изсушени зеленчуци 42% (картофи, червен пипер, чесън 10,4%, лук 4,6%, домати), сол, царевично нишесте, захар, ароматизанти, екстракт от мая, карамелизирана захар, подправки 3,1% (джинджифил, семена от кориандър, дафинов лист 0,6%, лют червен пипер), ароматни подправки (листенца магданоз 1,9%, риган), киселина (лимонена киселина), ферментирал пшеничен протеин, слънчогледово масло, пушилен ароматизант.

Описание на продукта
MAGGI Малки тайни за Сочни ребърца направен с познати съставки. Сега можете да приготвите сочни ребърца бързо, без капка мазнина и без да изцапате фурната и тавата с MAGGI.

Необходими продукти: 1 кг свински ребърца

Начин на приготвяне:
1.Предварително загрейте фурната на 200°C. Oтворете плика и отстранете червения стикер. Връзката за затваряне е загъната в плика. Нарежете ребърцата на порции (5 cm, едно или две ребра) и ги поставете в плика.
2. Затворете плика с приложената връзка на около 6-8 от горната му част и разклатете внимателно, до пълното и равномерно овкусяване на продуктите.
4. Поставете плика в съд за печене в долната половина на фурната. Имайте предвид, че пликът ще се надуе по време на печене и не трябва да се допира до стените или реотаните на фурната.
5. Печете за 60 минути на 200°C на горен и долен нагревател или на вентилатор. Бъдете внимателни - пликът е нагрят и когато го отваряте, горещ въздух излиза отвътре.

 

 

Хранителни стойности за  100 г
Енергийност (ккал/kJ) 271/1141
Въглехидрати (г) 44.8
от които захари (г) 19.5
Мазнини (г) 3.5
от които наситени (г) 0.6
Протеини (г) 10.6
Сол (г) 21.5

 

Произход:

Полша

Производител:

Nestle
Препоръчани продукти