Лесно и вкусно предложение за бърз обяд или вечеря, с натурални съставки.
Продукти:
1 пакетче Гъбен фикс за месо и зеленчуци Picantina
500 г месо /пилешко или свинско/ или зеленчуци /картофи, броколи, моркови/
2-3 супени лъжици мазнина /олио или зехтин/
Начин на приготвяне:
Нарежете на кубчета или ивици избраните от вас месо и зеленчуци.
Задушете в избраната от вас мазнинакато добавите 1 кафена чашка топла вода.
Покрийте съда с капак и задушавайте 10 минути, като от време на време разбърквате.
Залейте съдържанието на пакетчето Гъбен фикс за месо и зеленчуци Picantina с 400-500 мл студена вода.
Разбъркайте добре и прибавете към прибавете към сместа.
След като заври, гответе още 10-15 минути, като разбърквате от време на време.
По желание може да гарнирате готовото ястие с картофено пюре Picantina. Може да използвате фикса и като заливка на вече приготвени ястия от риба или сирена.
Приятен апетит!
Условия за съхранение
Да се съхранява на сухо и хладно място.
Алергени
Глутен, млечен протеин
Въглехидрати (г) |
52.4 г |
от които захари (г) |
1.1 г |
Мазнини (г) |
12.5 г |
от които наситени (г) |
5.2 г |
Протеини (г) |
7.1 г |
Сол (г) |
10 г |
Произход:
България